ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Domicat

imagesCAJBT6V4Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε και να προωθήσουμε στον χώρο μας, μεγέθους 4.500τμ, μαζί με τον δικό μας εξοπλισμό, το μηχάνημα ή τα μηχανήματα που διαθέτετε προς πώληση ανεξαρτήτου μεγέθους και τιμής . Βρισκόμαστε στο 19χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα και στην περιοχή του Ασπροπύργου,  ακριβώς επάνω στον δρόμο,  σε έναν οδικό άξονα νευραλγικά φορτωμένο με κίνηση, καθώς αποτελεί την νότια είσοδο της πόλης μας.

Εμείς θα αναλάβουμε να σας υποστηρίξουμε με όλα τα μέσα προβολής που διαθέτουμε. Θα προβάλουμε και θα προωθήσουμε τα μηχανήματά σας όπως ακριβώς κάνουμε και με τα δικά μας, τόσο στην εγχώρια όσο και στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή και παγκόσμια Αγορά.

Τα μέσα μας εκτός της προβολής των μηχανημάτων σας, στον χώρο μας και την ιστοσελίδα μας, είναι η διαφήμιση και παρουσίαση των εμπορευμάτων σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και περιοδικά μηχανημάτων. Στο διαδίκτυο, μέσα από ειδικευμένες στις Αγοροπωλησίες ιστοσελίδες προβολής με τις οποίες έχουμε συνάψει συμβάσεις συνεργασίας. Σε έντυπη μορφή με φωτογραφίες-αγγελίες και παρουσιάσεις, σε περιοδικά παγκοσμίου κύρους και αναγνωσιμότητας με εκδόσεις σε όλες τις αγορές μηχανημάτων , στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια και Νότια Αφρική ακόμα και στην Αμερικανική Ήπειρο.

Ανάλογα πάντα με τον εξοπλισμό που διατίθεται προς πώληση, επιλέγουμε μαζί,  την καταλληλότερη αγορά προς πώληση του εξοπλισμού σας.
Βασιστείτε στις γνώσεις μας και την εμπειρία μας και απευθυνθείτε στους καλυτέρους, μαζί με εμάς, για την διάθεση των μηχανημάτων σας. Σε ένα τεράστιο Αγοραστικό κοινό το οποίο αποτελείτε τόσο από ιδιώτες  και  επαγγελματίες όπως εσείς, όσο και  εμπόρους.