ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ | Domicat

enoikiaseis-banner-orizontioΗ εταιρεία μας παρέχει την υπηρεσία της ενοικίασης και της μακροχρόνιας μίσθωσης μηχανημάτων. Σε συνεργασία με εσάς, μπορούμε να επιλέξουμε κατά περίπτωση το κατάλληλο μηχάνημα  για τη δουλειά που θέλετε να κάνετε. Διαθέτουμε  μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και εξαρτημάτων.

Ενοικιάζονται και μισθώνονται φορτωτές και εκσκαφείς Bobcat και JCB όλων των τύπων και διαστάσεων, εξαρτήματα για φορτωτές Bobcat και εξαρτήματα εκσκαφέων, Οδοστρωτήρες, Περονοφόρα, Ηλεκτροπαραγωγικά ζέυγη, σφύρες, κομπρεσέρ αέρος και αερόσφυρες, ασφαλτοκόπτες και δονητικές πλάκες. Όλα σε αρίστη κατάσταση με δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης και κινητό συνεργείο πάντα δίπλα σας, για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Το διάστημα ενοικίασης ενός μηχανήματος μπορεί να κυμαίνετε, από μια ημέρα έως και 36  μήνες με την μέθοδο της  χρόνο-μίσθωσης , και κατόπιν συμφωνίας,  σας παρέχουμε δικαίωμα αγοράς του εξοπλισμού μετά το πέρας της μισθωμένης περιόδου. Σε όλα τα μισθωμένα μηχανήματα παρέχεται δωρεάν συντήρηση από την εταιρεία μας και ασφάλιση αστικής ευθύνης από Ελληνική Ασφαλιστική εταιρεία. Επίσης τα μηχανήματα προς ενοικίαση, τηρουμένων των Ευρωπαϊκών Οδηγιών περί Μηχανημάτων Έργου, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες για την ομαλή χρήση και λειτουργία τους, προδιαγραφές.

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να δοκιμάσετε στον χώρο μας το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει, για να εξοικειωθείτε και να ελέγξετε εκ των προτέρων τον εξοπλισμό που θα μισθώσετε.
Το στόλο των μηχανημάτων ενοικίασης που διαθέτουμε τον ανανεώνουμε και τον προσαρμόζουμε στις δικές σας ανάγκες, με γνώμονα πάντα, την ασφάλεια και την καλή λειτουργία.