ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ | Domicat

gearΟι εργαζόμενοί μας και εμείς θα σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πριν, κατά την διάρκεια χρήσης και μετά την πώληση των μηχανημάτων. Ούτως ώστε, τα μηχανήματά σας να βρίσκονται πάντα  στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λειτουργίας. Προσφέροντάς σας  γνήσια εγγυημένα ανταλλακτικά, άμεση και επιτόπου μικροεπισκευή και Service στην εργασία σας, με το κινητό συνεργείο που διαθέτουμε, και προχωρημένες επισκευές στον χώρο μας.

Με αυτούς τους τρόπους  μπορούμε να σας  εγγυηθούμε ότι ο εξοπλισμός σας θα βρίσκετε συνεχώς σε  κατάσταση λειτουργίας στο έργο σας και δεν θα χάσετε  πολύτιμες ώρες εργασίας, λόγο ακινητοποίησης ή αστοχίας του.

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε , γενικό συνεργείο επισκευής πετρελαιοκινητήρων  και υδραυλικών συστημάτων, μηχανουργείο και βαφείο. Πλαισιομένα από ειδικευμένους μηχανικούς και τεχνίτες, με πολύχρονη εμπειρία στα συγκεκριμένα μηχανήματα που αντιπροσωπεύου με.

Μπορούμε να αναλάβουμε την οποιαδήποτε επισκευή του μηχανήματός σας μετά πάντα από μια σωστή διάγνωση στον χώρο μας και να σας προτείνουμε την πιο οικονομική λύση στο πρόβλημά σας. Να προετοιμάσουμε το μηχάνημά σας προς πώληση και να το υποστηρίξουμε και μετά από αυτή, στον   ελλαδικό χώρο εφόσον είναι μηχάνημα των εταιρειών που εκπροσωπούμε.