ΕΤΑΙΡΙΑ | Domicat

containerΘα θέλαμε μέσα από αυτόν τον ιστότοπο να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στο 19χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στον Ασπρόπυργο. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο των πωλήσεων, της ενοικίασης εξοπλισμού, των ανταλλακτικών και της επισκευής , καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων μηχανημάτων έργου .

Όπως θα διαπιστώσετε κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας , μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα ή καινούργια μηχανήματα, διαφόρων τύπων και μοντέλων από τους πιο γνωστούς οίκους του εξωτερικού.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας, συνολικής έκτασης 4.500τμ στον Ασπρόπυργο Αττικής, στον οποίο λειτουργούν τμήματα, πωλήσεων μηχανημάτων, ενοικιάσεων, ανταλλακτικών και επισκευών.profile2

Σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο των μεταχειρισμένων και καινούργιων μηχανημάτων, έχουμε συνάψει άριστες συνεργασίες με τους οίκους – αντιπροσώπους, που εδρεύουν στην Ελλάδα, για την πώληση γνήσιων ανταλλακτικών και τεχνογνωσίας των μηχανημάτων που εμπορευόμαστε.

Συνδυάζοντας μεταχειρισμένα μηχανήματα με γνήσια ανταλλακτικά, εξειδικευμένο service και εγγύηση καλής λειτουργίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον ενδιαφερόμενο για μεταχειρισμένο μηχάνημα, την καλύτερη δυνατή ποιότητα, συνεργασία και υποστήριξη, πάντα με τις καλύτερες τιμές στην αγορά.